دیدار با دو جانباز ایثارگر در سالروز میلاد حضرت ابوالفضل العباس(ع) و روز جانباز

۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۹:۳۸ کد : ۳۶۳۲ اخبار اصلی
با حضور سرپرست دانشگاه و مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران، سرپرست دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه، رئیس و جمعی از مسئولین مرکز بهداشت اراک از دو خانواده جانباز دیدار و از آنان تجلیل شد.
دیدار با دو جانباز ایثارگر در سالروز میلاد حضرت ابوالفضل العباس(ع) و روز جانباز

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، در سالروز ولادت حضرت ابوالفضل (ع)، دکتر سید محمد جمالیان و جمعی از مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اراک در منزل خانواده جانبازان ابوالقاسم کریمی و علیرضا بیاریان حضور یافته و یاد و خاطره دلاوری های این عزیزان را گرامی داشتند.
سرپرست دانشگاه علوم  پزشکی اراک در این دیدار گفت: هر ملتی برای خود افتخاراتی دارد و ایثارگران، مایه مباهات و افتخار کشور ما هستند و ما باید همیشه قدردان آنها باشیم.
دکتر سید محمد جمالیان افزود: دیدار مسئولان با خانواده شهدا و ایثارگران قدرشناسی از ایثارگری‌های این عزیزان است و هیچ وقت نباید جان فشانی آنان را فراموش کنیم.
گفتنی است در پایان این دیدارها با اهدای لوح تقدیر از جانبازان گرانقدر دانشگاه تجلیل بعمل آمد.

کلید واژه ها: روز جانباز تجلیل از جانبازان دانشگاه علوم پزشکی اراک