در تصمیمات رفاه جامعه و مردم را مدنظر قرار دهید

برگزاری جلسه هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی اراک
۰۹ مرداد ۱۴۰۲ | ۲۳:۵۷ کد : ۳۶۳۵۵ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: همه مدیران حوزه سلامت در تصمیم گیری های خود نهایت دقت را داشته باشند و رفاه جامعه و مردم را در نظر بگیرند و از اتخاذ تصمیمات اشتباه و شخصی بپرهیزند، چراکه ممکن است باعث خسارات مالی و جانی و جبران ناپذیری شود.
در تصمیمات رفاه جامعه و مردم را مدنظر قرار دهید

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در جلسه هیات رئیسه دانشگاه، بیان کرد:  : در حال حاضر و با توجه به وضعیت اقتصادی-اجتماعی و فرهنگی جامعه نیاز است مسئولان به ویژه تصمیم گیران حوزه سلامت، منافع کلان حوزه بهداشت و درمان را مد نظر قرار داده و با اقدامی جهادی و تلاش شبانه روزی در جهت ارتقاء سطح سلامت جامعه و افزایش کمی و کیفی خدمات این حوزه گام بردارند.
در این جلسه هر یک از معاونین و مدیران به تشریح اقدامات حوزه خود پرداخته و برای رفع چالش های پیش رو با یکدیگر مشورت کردند.