خبرنگاران طلایه داران مقابله با جنگ ترکیبی دشمن+فیلم

۱۹ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۹ کد : ۳۶۵۷۰ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: خبرنگاران در حال حاضر بیشترین نقش را در تزریق امید و تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، دارند. به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در پیامی ۱۷ مرداد روز خبرنگار را به همه فعالان عرصه هنر و اطلاع رسانی و سربازان جنگ نرم به خصوص خبرنگاران حوزه سلامت تبریک گفت.
خبرنگاران طلایه داران مقابله با جنگ ترکیبی دشمن+فیلم

متن پیام به این شرح است:

اقتضای جان چو ای دل آگهی است
هر که آگه‌تر بود جانش  قوی است

خبرنگاران، طلایه داران جنگ نرم و پیچیده دشمنان هستند و به راستی که در این جنگ نابرابر و هجمه های سنگین دشمنان و رسانه های پرقدرت آنان، این سربازان میهن پرست با الگوگیری از بزرگان و سرآمدان دین و انقلاب، در برابر آتش رسانه ای جمیع دشمنان ایستادگی کرده و زین پس هم خواهند ایستاد.
خبرنگاران با تهیه و پخش اخبار امیدآفرین و امیدبخش، می توانند نقش مهمی در ایجاد انگیزه، شور و نشاط در جامعه ایفا کنند و در این راه به راستی که خبرنگاران حوزه بهداشت و درمان می توانند همچون سایر کارکنان حوزه سلامت باعث رشد و توسعه زیرساخت های این حوزه در استان شوند.
اینجانب روز خبرنگار را به همه خبرنگاران بخصوص سفیران سلامت در استان مرکزی تبریک و شادباش عرض نموده و برای یکایک بزرگواران آرزوی صحت و تندرستی دارم.

دکتر علیرضا امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک

سه شنبه ۱۷ مردادماه ۱۴۰۲