معاون بهداشتی خبر داد:

انجام ۲۲ هزار و ۶۷۷ مورد بازرسی بهداشتی در ستاد نوروزی دانشگاه علوم پزشکی اراک

۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | ۲۰:۴۸ کد : ۳۶۷۷ اخبار اصلی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در راستای برنامه ستاد نوروزی سال ۹۷-۹۸ واحد بهداشت محیط این معاونت از تاریخ ۱۵ اسفند ۹۷ لغایت ۲۰ فروردین ۹۸ اقدامات نظارتی خود را انجام داده است.
انجام ۲۲ هزار و ۶۷۷ مورد بازرسی بهداشتی در ستاد نوروزی دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، دکتر جواد نظری افزود: تعداد اکیپ های بازرسی در این مدت به طور میانگین ۲۰ مورد، تعداد اکیپ های نظارتی نیز به طور میانگین ۱۰ مورد و میانگین پرسنل فعال در زمان بازرسی ۸۵ نفر بوده است.
وی اظهار داشت: تعداد نفر آموزش ۱۱ هزار و ۴۲ نفر، تعداد رسانه توزیعی ۶ هزار و ۵۰۰ برگ و تعداد جلسات هماهنگی و برنامه ریزی(درون و برون بخشی و حین و اتمام برنامه) ۸۹ جلسه بوده است.
رییس مرکز بهداشت استان مرکزی بیان کرد: در طول اجرای برنامه ستاد نوروزی ۳۰۵ مورد بازرسی مشترک، ۴۸۰ مورد برخورد با دستفروشی و دوره گردی، ۵۳۴ مورد بررسی شکایات و ۶ هزار و ۶۰۰ کیلوگرم معدومی
صورت گرفته است.
وی ادامه داد: همکاران ما در واحد بهداشت محیط ۲۶۵ مورد پایش استخرهای شنا و آنالیز آب، ۱۱ هزار و ۷۷۰ مورد پایش شبکه آبرسانی، ۹۱۵ مورد آنالیز آب شبکه آبرسانی، ۹ هزار و ۱۶ مورد سنجش پرتابل و ۵۴۳ مورد نمونه گیری مواد غذایی انجام داده اند.
دکتر نظری گفت: در طول ایام اجرای ستاد نوروزی ۲۲ هزار و ۶۷۷ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی، اماکن عمومی، اماکن بین راهی، مراکز عرضه قلیان و سامانه آبرسانی انجام شده است.
وی افزود: ۱۵۴ مورد اخطار بحرانی، یکهزار و ۳۰۵ مورد اخطار غیربحرانی و ۱۲۴ اخطار پلمپ در این مدت صادر شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان بیان کرد: یکهزار و ۱۵۷ مورد کارت بهداشت صادر و ۲۰ هزار و ۳۷۲ نفر ساعت حجم کار انجام شده می باشد.

کلید واژه ها: معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک آمار بازدیدهای ستاد نوروزی