برگزاری شورای معاونین دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور دکتر امانی رییس دانشگاه

۲۸ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۰ کد : ۳۶۷۸۰ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در این جلسه ضمن تشکر از همه معاونین، مدیران و پرسنل دانشگاه، گفت: حرکت رو به جلو دانشگاه در یکسال اخیر مرهون زحمات و تلاش های همه همکاران است‌.
برگزاری شورای معاونین دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور دکتر امانی رییس دانشگاه

دکتر امانی افزود: در زمینه عفاف و حجاب، همه همکاران خیلی کمک کردند و باید در این زمینه همه پای کار باشند.
وی بیان کرد: تا بعد از مراسم اربعین همه مرخصی های معاونین و مدیران دانشگاه لغو است و باید همه آماده باش برای خدمت رسانی باشند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار داشت: مدیران آمادگی لازم جهت سال تحصیلی جدید را داشته باشند.
دکتر امانی در پایان گفت: در حوزه اورژانس ۱۱۵ اتفاقات خوبی افتاده است، از جمله اختصاص دو دستگاه اتوبوس آمبولانس دیگر به دانشگاه علوم پزشکی اراک، که در مجموع اتوبوس آمبولانس های ما را به عدد ۴ رسانده است.

پنجشنبه ۲۶ مردادماه ۱۴۰۲