دیدار دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با رضا احدی فرماندار خنداب

۰۴ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۹:۳۷ کد : ۳۶۹۸۸ اخبار اصلی
در این نشست رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به چالش های موجود در حوزه سلامت این شهرستان و کمبودهای بودجه گفت: تمام تلاش دانشگاه بر این است تا بتوانیم بهترین راه حل را برای رفع موانع و چالش های این حوزه به کار گیریم.
دیدار دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با رضا احدی فرماندار خنداب

دکتر امانی افزود: حضور پزشکان به صورت قراردادی در شهرستان های تابعه از جمله راهکارهای به کار گرفته شده در جذب و حضور بهتر آنها در شهرستان هاست.
وی بیان کرد: افزایش هزینه های دریافتی پزشکان عمومی و آمادگی در خصوص ساخت تالار زایمان در شهرستان خنداب از دیگر برنامه های ارتقای حوزه سلامت است.
احدی فرماندار خنداب نیز در این نشست ضمن تشکر از خدمات ویژه دانشگاه علوم پزشکی اراک در شهرستا خنداب، گفت: تاسیس بلوک زایمان، حضور پزشک مقیم اطفال و احداث پد هوایی از جمله نیازهای اساسی شهرستان خنداب است.

سه شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۲