پیام تبریک دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک بمناسبت روز پزشک

۰۴ شهریور ۱۴۰۲ | ۲۰:۱۶ کد : ۳۶۹۹۲ اخبار اصلی
پیام تبریک دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک بمناسبت روز پزشک

امام صادق (ع) می‌فرمایند:
لا یَستَغنى أَهلُ کُلِّ بَلَدٍ عَن ثَلاثَةٍ یُفزَعُ إِلَیهِم فى أَمرِ دُنیاهُم وَ آخِرَتِهِم، فَإِن عَدِموا ذلِکَ کانوا هَمَجا: فَقیهٌ عالِمٌ وَرِعٌ و َأَمیرٌ خَیِّرٌ مُطاعٌ و َطَبیبٌ بَصیرٌ ثِقَةٌ؛
مردم هر شهرى به سه چیز نیازمندند که در امور دنیا و آخرت خود به آنها رجوع کنند و چنانچه آن سه را نداشته باشند گرفتار جهل و نابسامانى مى شوند: دین شناسِ داناىِ پرهیزکار، حاکم نیکوکارى که مردم از او اطاعت کنند و پزشک بصیرِ مورد اعتماد.

یکم شهریور ماه، زاد روز شیخ الرئیس ابوعلی سینا که به شایستگی روز پزشک نامگذاری شده است را به همکاران گرانقدر، فرهیخته و تلاشگرم در جامعه پزشکی صمیمانه تبریک عرض می‌نمایم و امیدوارم تلاش های عاشقانه، انسان دوستانه و بی منت شما عزیزان، برای کاستن آلام انسان ها، در محضر خداوند متعال مقبول افتاده باشد و همانگونه که در مسیر تاریخ باعث بالندگی و تعالی بشر، تندرستی و سلامت جسم و روح جامعه بوده، زین پس، بیش از پیش موجب برکت در عرصه های مختلف زندگی بشر گردد که یقیناً حضور درخشان شما، برکت و نعمت بوده و خواهد بود...

دکتر علیرضا امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک

سه شنبه ۳۱ مردادماه ۱۴۰۲