نیاز به ارجاع هیچ خدمتی در استان نداریم

پزشکان یار و یاور مجموعه علوم پزشکی
۰۴ شهریور ۱۴۰۲ | ۲۰:۴۲ کد : ۳۶۹۹۸ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک، پزشکان را یار و یاور مجموعه علوم پزشکی خواند و حرفه پزشکی را از پر استرس ترین شغل ها دانست چراکه به صورت شبانه روزی دغدغه مند سلامت بیماران خود هستند.
نیاز به ارجاع هیچ خدمتی در استان نداریم

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در مراسم روز پزشک و داروساز، جذب کم را از دلایل کمبود پزشک در سراسر کشور دانست و بیان کرد: کیفیت ارائه خدمات نباید فدای کاهش جذب شود و باید در بالاترین سطح کیفیت باشد.
وی ضمن اشاره به اینکه شرایط ماندگاری پزشکان در استان ضعیف است، نزدیکی استان به پایتخت را از دلایل کمبود پزشک در استان مطرح کرد.
دکتر امانی، پایه و اساس دانشگاه را آموزشِ پزشکان و اساتید دانست و تصریح کرد: کارهای اولیه برای ساخت پانسیون پزشکان انجام شده و اقدامات زیربنایی خوبی برای ماندگاری پزشکان در استان در حال انجام است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک ضمن اشاره به ۱۶۵ پروژه فعال در استان که به زودی به مدار خدمت رسانی وارد می‌شوند، ادامه داد: از ۴ دستگاه سی تی آنژیوگرافی وارد شده به کشور، اولین دانشگاه علوم پزشکی در کشور هستیم که این دستگاه را تحویل گرفته و از امروز آماده خدمت رسانی به مردم شریف استان است.

جمعه ۳ شهریورماه ۱۴۰۲