پزشکان در خط مقدم حوزه سلامت، ایثار را معنا کردند

۰۴ شهریور ۱۴۰۲ | ۲۰:۴۳ کد : ۳۶۹۹۹ اخبار اصلی
رییس سازمان نظام پزشکی اراک گفت: پزشکان در خط مقدم حوزه سلامت، ایثار را معنا کردند.
پزشکان در خط مقدم حوزه سلامت، ایثار را معنا کردند

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر روح الله سهرابی در مراسم روز پزشک و داروساز ضمن تبریک این روز به تمامی جامعه پزشکان، بیان کرد: کمترین مطالبه جامعه پزشکی از قدیم اعتماد و احترام بوده است؛ چراکه مردم نیازمند این اعتماد هستند.
وی افزود: خواسته جامعه پزشکی رعایت عدالت در تمامی موارد و پرداخت تعرفه بر مبنای خدمات است، که این خواسته زیادی نیست.
دکتر سهرابی ضمن تاکید بر اینکه ما تخلفات را نمیپذیریم و اگر کسی تخلف کند از جامعه پزشکی نیست؛ خاطرنشان کرد: براساس آمار، جامعه پزشکان بیشترین سهم را در پرداخت مالیات داشته اند و خواهان چیزی جز عدالت و تعرفه واقعی، نیستند.
رییس سازمان نظام پزشکی اراک در پایان تصریح کرد: محکمتر از ایمان پزشکان ایمانی نیست و پزشکان همیشه ثابت کرده اند که در تمامی زمینه های لازم ایستادگی و جان فشانی کرده اند.

جمعه ۳ شهریورماه ۱۴۰۲