ارائه خدمات درمانی رایگان در موکب سلامت شهدای دانشگاه علوم پزشکی اراک

۰۸ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۷:۲۴ کد : ۳۷۱۴۶ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در حاشیه بازدید از موکب سلامت دانشگاه از ارائه خدمات درمانی به صورت کاملا رایگان خبر داد.
ارائه خدمات درمانی رایگان در موکب سلامت شهدای دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در این خصوص، گفت: برای اولین بار در استان مرکزی در شبکه بهداشت و درمان شازند و در شهر توره، در مسیر برگشت زائران، با همکاری و حرکت جهادی تمامی همکاران در دانشگاه علوم پزشکی، موکب سلامت دانشگاه علوم پزشکی اراک از امروز شروع به فعالیت کرده و پزشک اورژانس به صورت چند شیفت به صورت ۲۴ ساعته حضور دارند.
وی افزود: نیروهای پرستاری اقدامات لازم درمانی را انجام می‌دهند و تمامی خدمات حتی خدمات دارویی نیز به صورت رایگان است.
دکتر امانی تصریح کرد: اگر نیاز به اعزام بیمار باشد در کنار موکب، اورژانس و اتوبوس آمبولانس اورژانس توره حاضر است و خدمات را تکمیل می‌کند.
وی ادامه داد: در اولین روز از شروع به کار این موکب و تا به این لحظه ۱۵ بیمار با ویزیت پزشک و خدمات نیروهای پرستاری با حال عمومی خوب، ترخیص شدند.