برگزاری جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک

تاکید رئیس دانشگاه بر استفاده بهینه از نیروی انسانی و امکانات و تجهیزات در اختیار
۲۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۲۲:۴۳ کد : ۳۷۵۱۴ اخبار اصلی
جلسه هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک به ریاست دکتر امانی و با حضور اعضای جلسه برگزار شد.
برگزاری جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش وب دا مرکزی؛ رئیس دانشگاه‌علوم پزشکی اراک در این جلسه بر استفاده بهینه از نیروی انسانی و امکانات و تجهیزات در اختیار در جهت خدمت به مردم شریف استان تاکید کرد و گفت: رسالت ما حفظ سلامتی مردم است، لذا در این راستا هیچ کوتاهی و کم کاری قابل توجیه نیست و همه ما می بایست با تمام توان در تأمین و حفظ سلامت مردم تلاش کنیم.
دکتر امانی ضمن تاکید بر اینکه تمام تلاشمان را در جذب پزشک خواهیم کرد، ادامه داد: لازم است تا تمامی معاونین و‌ مدیران در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه هماهنگی های لازم را داشته باشند.
در ادامه جلسه پس از ارائه گزارشی از برنامه های جاری و توسعه ای و‌ همچنین عملکرد معاونت ها توسط اعضا، در خصوص برگزاری انتخابات نظام پرستاری، جذب پرستار، خرید دارو‌ و توزیع در کل استان، بررسی و پیگیری نیروهای طرحی، آماده سازی خوابگاه ها و پیگیری مسائل اورژانس، بحث و تبادل نظر و تصمیمات لازم اتخاذ شد.