معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک از توزیع ۱۵ هزار دوز واکسن آنفلوآنزا در استان مرکزی خبر داد+فیلم

۲۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۲۲:۵۸ کد : ۳۷۵۲۰ اخبار اصلی
دکتر علیمرادیان گفت: این واکسن سویه‌های کرونا را پوشش نمی‌دهد. وی افزود: با توجه به نزدیک شدن فصل سرد سال و اثربخشی تزریق واکسن آنفلوآنزا پیش از شروع این فصل، ۱۵ هزار دوز از این واکسن در استان مرکزی توزیع شد.

واکسن ایرانی قیمتی حدود ۲۶۰ هزار تومان دارد و واکسن خارجی بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار تومان قیمت خواهد داشت.
قطعا برای اثربخشی این واکسن، باید تزریق دوز یادآور را نیز یک ماه پس از تزریق اولین دوز انجام داد، البته این واکسن سویه های کرونا را پوشش نمی‌دهد و افراد باید با وجود تزریق واکسن، حتماً مراقبت های بهداشتی را نیز مدنظر داشته باشند.