کسب عنوان مدیر موفق در ”اطلاع رسانی و تبیین افکار عمومی“

۲۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۲۳:۱۴ کد : ۳۷۵۲۳ اخبار اصلی
کسب عنوان مدیر موفق در ”اطلاع رسانی و تبیین افکار عمومی“ در بیست و ششمین جشنواره شهید مطهری سال ۱۴۰۲ توسط رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک
کسب عنوان مدیر موفق در ”اطلاع رسانی و تبیین افکار عمومی“

در پی کسب عنوان مدیر موفق در «اطلاع رسانی و‌ تبیین افکار عمومی» در بیست و ششمین جشنواره شهید رجایی سال ۱۴۰۲ استان مرکزی، با اهدای لوحی از فعالیت‌های دکتر علیرضا امانی رئیس دانشگاه علوم پزشک اراک، تقدیر شد.
به گزارش وب دا مرکزی، متن لوح تقدیر بدین شرح است:

جناب آقای دکتر علیرضا امانی
رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی درمانی اراک

بی شک وجود نظام اداری کارآمد و اثربخش یکی از مولفه های مهم پیشرفت و تحقق وظایف و ماموریت های دستگاه های اجرایی است.
بدینوسیله از اهتمام مجدانه و تلاش های خالصانه جنابعالی و همکاران خدوم آن دستگاه در جهت تحقق سیاست های ابلاغی مقاوم معظم رهبری، اجرای برنامه های دولت مردمی و‌ کسب عنوان مدیر موفق در «اطلاع رسانی و تبیین افکار عمومی» در بیست و‌ ششمین جشنواره شهید رجایی سال ۱۴۰۲ استان مرکزی تشکر و قدردانی نموده است.
امید است با اتکال به خداوند متعال در پیشبرد هرچه بهتر امور محوله و خدمت صادقانه به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بیش از پیش موفق و موید باشید.

مخلص الائمه
استاندار و رئیس ستاد بیست و ششمین جشنواره شهید رجایی استان مرکزی