نوجوان ۱۰ ساله، جان ۴ هموطن خود را نجات داد

۲۷ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۴ کد : ۳۷۵۷۷ اخبار اصلی
امیررضا گودرزی با اهدا اعضای بدن خود، جان ۴ نفر را از مرگ نجات داد. به گزارش وب دا مرکزی، کوردیناتور اهدا عضو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در تاریخ ۱۹ شهریور ماه جاری و در پی تصادف خودرویی هفته گذشته، در جاده توره امیررضا گودرزی دچار مصدومیت شدید و متاسفانه پدر وی در دم فوت کرد و مادر او نیز دچار مصدومیت شد که همگی به بیمارستان ولی عصر(عج) اراک منتقل شدند.
نوجوان ۱۰ ساله، جان ۴ هموطن خود را نجات داد

کمال آرا افزود: متاسفانه این جانبخش با سطح هوشیاری پایین در بیمارستان بستری و به درمان و معاینات پزشکی، پاسخ نداد.
وی بیان کرد: نهایتاً و با رضایت مادر و عموی امیررضا در تاریخ ۲۲ شهریور به تهران اعزام و اعضای بدنش به چهار نفر، پیوند داده شد.
وی تاکید کرد: قلب، کبد و دو کلیه امیر رضا اهدا شده است.
کوردیناتور اهدا عضو دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان ضمن تسلیت به خانواده امیر رضا، از این اقدام خداپسندانه این خانواده نیک اندیش تشکر کرد.