برگزاری هفته سلامت سال ۱۳۹۸ با شعار مراقبت های اولیه بهداشتی، راهی به سوی پوشش همگانی سلامت

۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۸:۰۰ کد : ۳۷۶۵ اخبار اصلی
دبیر ستاد برگزاری هفته سلامت سال ۱۳۹۸ در دانشگاه علوم پزشکی اراک، گفت: هفته سلامت سال جاری از ۱ الی ۷ اردیبهشت ماه با شعار "مراقبت های اولیه بهداشتی، راهی به سوی پوشش همگانی سلامت" برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، دکتر ریتا ظهیری افزود: امسال نیز همانند سال های گذشته برنامه های متنوعی در هفته سلامت در استان مرکزی برگزار می گردد.
وی روزشمار هفته سلامت سال ۱۳۹۸ را، یکشنبه ۱ اردیبهشت "دسترسی عادلانه به خدمات سلامت"، دوشنبه ۲ اردیبهشت "آموزش رکن سلامت"، سه شنبه ۳ اردیبهشت "مشارکت اجتماعی و سلامت"، چهارشنبه ۴ اردیبهشت "مراقبت های اولیه بهداشتی و سلامت روان"، پنج شنبه ۵ اردیبهشت "سلامت در حوادث و بحران ها"، جمعه ۶ اردیبهشت "سبک زندگی سلامت محور" و شنبه ۷ اردیبهشت "سلامت، جمعیت و خانواده" اعلام کرد.
گفتنی است همه ساله با توجه به نامگذاری روز جهانی بهداشت توسط HWO، هفته سلامت با شعار یکسان در سراسر کشور با برنامه های مختلفی اجرا و با توجه به شعار سال پیام های مختلف بهداشتی به عموم جامعه ارائه می گردد.

کلید واژه ها: هفته سلامت سال ۱۳۹۸