پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت هفته دفاع مقدس

۳۰ شهریور ۱۴۰۲ | ۲۳:۰۶ کد : ۳۷۶۸۳ اخبار اصلی
دکتر امانی در پیامی فرا رسیدن هفته دفاع مقدس را تبریک گفت.
پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت هفته دفاع مقدس

به گزارش وب دا مرکزی، متن پیام به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم»
روزهای پایانی شهریورماه یادآور روزهای درخشان مقاومت ملتی است که برای استقلال و آزادی خود از ابتدای نهضت امام خمینی(ره)، دهها هزار شهید تقدیم کرده بودند و در پیچ تاریخی مهمی دیگر، وسیع ترین حمله به تمامیت ارضی ایران با حمایت قدرتهای جهانی و جنگ افروزی صدام بعنوان یک دیکتاتور جاه طلب علیه جمهوری اسلامی این مرز بندی حق و باطل را آشکارتر کرد. این یادآوری یقیناً بلحاظ استقلال و سربلندی امروز بسیار جای افتخار و مباهات دارد و ان شاء الله زمینه امنیت، آرامش و آسایش هموطنان عزیز را فراهم آورده و در آینده نزدیک بیش از پیش خواهد آورد.
پشتوانه مردمی نظام اسلامی امروز خون صدها هزار شهید بخون خفته است که مسئولیت مدیران را دو صد چندان می نماید، این ایام مبارک که سرمایه فردای ایران پس از ظهور منجی آخر الزمان خواهد بود را به همه ایرانیان آزاده تبریک عرض می نمایم و برای آحاد این ملت آزاده و سرافراز از درگاه خداوند متعال بهترین ها را خواستارم.

دکتر علیرضا امانی، رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک