نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با روسا و مدیران مراکز آموزشی درمانی

بررسی آخرین وضعیت مراکز درمانی اراک
۰۲ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۹ کد : ۳۷۷۳۸ اخبار اصلی
نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با روسا و مدیران مراکز آموزشی درمانی اراک برگزار شد.
نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با روسا و مدیران مراکز آموزشی درمانی

به گزارش وب دا مرکزی، این نشست با هدف بررسی آخرین وضعیت بیمارستانها و همچنین رسیدگی به مهمترین چالش های درمانی، بررسی شاخص ها، مسائل و ارائه ساز و‌ کارهای لازم در خصوص مدیریت هرچه بهتر مراکز درمانی برگزار شد.
در این نشست که با روسا و مدیران بیمارستان های آیت اله طالقانی، ولیعصر(عج)، امیرالمومنین (ع)، آیت الله خوانساری و امیرکبیر به صورت جلسات جداگانه برگزار شد، در خصوص مسائل و چالش های مراکز درمانی بحث و تبادل نظر و ضمن بیان دستاوردهای دانشگاه در حوزه های مختلف سلامت، زیرساخت های دانشگاه، نیروی انسانی، تجهیزات و … مورد بررسی قرار گرفت.
دکتر امانی، بر ارائه راهکارهای مدیریتی به منظور اصلاح و رفع مشکلات مطرح شده و جمع بندی مناسب موارد تاکید کرد و اهمیت حضور، نظارت، پیگیری امور توسط رئیس و‌ مدیران مراکز درمانی را ضروری دانست؛ همچنین رعایت عدالت در توزیع نیروهای انسانی در مراکز و بخش های مختلف را مهم خواند.