غبار روبی مزار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی اراک و اهتزاز پرچم چمهوری اسلامی به مناسبت هفته دفاع مقدس

۰۳ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۴ کد : ۳۷۷۹۰ اخبار اصلی
مراسم غبارروبی مزار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و نکوداشت یاد و خاطره ایثارگری ها و جانفشانی های رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس برگزارشد.

به گزارش وب دا مرکزی، مراسم غبارروبی مزار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی اراک و اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی در جوار مزار، با حضور دکتر امانی رئیس دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین جواد افشار مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، اعضای هیئت رئیسه و جمعی از کارکنان و بسیجیان دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم، حاضران با قرائت فاتحه و اهدای گل به مقام والای این شهدا ادای احترام و با آرمان‌های بزرگ شهدای دفاع مقدس تجدید میثاق کردند.
همچنین با حضور مسئولین و کارکنان، دعای زیارت عاشورا در کنار مزار مطهر شهدا قرائت شد.