تشریح اهداف و موفقیت های دانشگاه علوم پزشکی اراک در اجلاس روسای دانشگاه ها با حضور وزیر بهداشت

۱۶ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۱ کد : ۳۸۱۶۸ اخبار اصلی
دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در اجلاس روسای دانشگاه ها علوم پزشکی کشور که با حضور دکتر عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، اهداف و موفقیت های دانشگاه علوم پزشکی اراک را تشریح کرد.

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در این اجلاس، به نقش و اهمیت قرارگاه نظارت بر سلامت اشاره کرد و گفت: قرارگاه استان مرکزی در زمینه برگزاری جلسات و نتایج مثبت که بدست آورده در کشور پیشرو می باشد.
وی در ادامه در خصوص دستاوردهای اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی از جمله تعمیرگاه مرکزی، دپوی استراتژیک گازوییل و کارواش متمرکز، توضیحاتی ارائه داد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه در خصوص نهضت نان کامل در استان مرکزی و فعالیت های چشمگیری که در این زمینه صورت کرفته است و همچنین اهمیت این شاخص، مطالبی بیان کرد.
وی در پایان با اشاره به فعالیت بیش از ۱۶۰ پروژه عمرانی حوزه سلامت در استان مرکزی، از دکتر عین اللهی وزیر بهداشت و دکتر رحیمی معاون توسعه وزیر در راستای حمایت از پروژه های عمرانی در استان مرکزی تقدیر و تشکر کرد.