رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک: در یکسال گذشته بالغ بر ۴۰ طرح بهداشتی و درمانی افتتاح شده +فیلم

۱۷ مهر ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۱ کد : ۳۸۲۱۱ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک: در یکسال گذشته بالغ بر ۴۰ طرح بهداشتی و درمانی افتتاح شده که هر کدام به دلیل گسترش چتر خدماتی به مردم، شیرینی خاص خود را دارند. دکتر امانی: به اذعان مسئولان ارشد استان، دانشگاه علوم پزشکی در استان یکی از دستگاه های اجرایی پیشتاز است که جز با همدلی، همراهی و تلاش جهادگونه همه همکاران واحدهای مختلف میسر نمی شد؛ در کمتر از ۵ ماه، بالغ بر ۵ هزار مترمربع بازسازی و دانشکده های توانبخشی و دندانپزشکی از مکانی استیجاری به مکانی دایمی منتقل شد. گفتنی است زیرساخت های دانشکده بهداشت نیز در همان مکان، تقویت شد.

لینک دانلود فایل