بازدید هفتگی مسئولین وزارت بهداشت از مگا پروژه بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) اراک

۱۹ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۸ کد : ۳۸۲۵۲ اخبار اصلی
در پی بازدیدهای هفتگی مسئولین ارشد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مگا پروژه بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) اراک، مهندس امیر ساکی مدیرکل منابع فیزیکی و دکتر طبائیان مدیرکل بودجه وزارت بهداشت، از بخش های مختلف این پروژه بازدید و روند پیشرفت کار را بررسی کردند.
بازدید هفتگی مسئولین وزارت بهداشت از مگا پروژه بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) اراک

در این بازدید که با همراهی دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک و جمعی از مسئولین دانشگاهی صورت گرفت، در خصوص رفع موانع و‌ مشکلات موجود بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
لازم به ذکر است؛ با توجه به تاکید دکتر رحیمی معاون توسعه وزارت بهداشت، بر تسریع هرچه بیشتر روند پیشرفت بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) اراک، مدیرکل منابع فیزیکی و مدیرکل بودجه وزارت بهداشت به صورت هفتگی از این پروژه بازدید و از نزدیک در جریان روند پیشرفت کارها و نواقص موجود قرار می گیرند.