نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با دانشجویان گروه علوم تغذیه

گروه تغذیه، بیشترین اثرگذاری را در سلامت جامعه دارد
۲۱ مهر ۱۴۰۲ | ۱۵:۲۱ کد : ۳۸۲۸۴ اخبار اصلی
نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با دانشجویان گروه علوم تغذیه و با محوریت بررسی مسائل و برنامه ریزی های آینده گروه، برگزار شد.
نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با دانشجویان گروه علوم تغذیه

به گزارش وب دا مرکزی؛ نشست هم اندیشی دکتر امانی با دانشجویان گروه علوم تغذیه و با محوریت بررسی مسائل گروه و برنامه ریزی های آینده با حضور معاون آموزش، رئیس دانشکده بهداشت، مدیر گروه علوم تغذیه و برخی از مسئولین دانشگاهی برگزار شد.
در این نشست، دکتر امانی گفت: هدف از برگزاری نشست های این چنینی؛ رسیدگی به مشکلات گروه های آموزشی و استفاده از ظرفیت های موجود است.
در ادامه، دکتر حامد جعفری وایقان مدیر گروه تغذیه دانشکده بهداشت، مطالبی را در خصوص سیاست های کلی دانشکده پیرامون رشته و گروه آموزشی علوم تغذیه، عنوان و ضمن ابراز قدردانی از زحمات دانشکده و گروه، چالش ها و موانع پیشرفت گروه تغذیه را ارائه داد.
در این جلسه در خصوص راهکارهای افزایش کیفیت ارائه خدمات به دانشجویان اعم از گسترش آزمایشگاه، مسائل کارآموزی دانشجویان، مشکلات بهره مندی از فضای فیزیکی موجود و زیر ساخت ها بحث و تبادل نظر شد.