نخستین آزمون صلاحیت بالینی دندانپزشکی در محل جدید دانشکده دندانپزشکی اراک برگزار شد

۲۱ مهر ۱۴۰۲ | ۱۵:۳۹ کد : ۳۸۲۹۰ اخبار اصلی
همزمان با سراسر کشور آزمون صلاحیت بالینی دندانپزشکی در محل جدید دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک، برگزار شد.

به گزارش وب دا مرکزی، آزمون صلاحیت بالینی دندانپزشکی یکی از مراحل کلیدی و حائز اهمیت است، این آزمون به‌ گونه‌ای طراحی شده است که توانمندی‌های دانشجویان جهت اقدامات تشخیصی و درمانی، ارزیابی شود.
 این آزمون در دو مرحله کتبی و مهارتی است.
مرحله کتبی در تاریخ نهم مهرماه برگزار شد و تنها دانشجویانی که در مرحله اول پذیرفته شدند مجوز شرکت در مرحله مهارتی را دارند.  بخش مهارتی آزمون در دو بخش طراحی شده است: بخش آزمون اسلایدی و بخش عملی؛ شرط فارغ التحصیلی دانشجویان دندانپزشکی قبولی در آزمون صلاحیت بالینی است.