۲۵ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۷ کد : ۳۸۴۱۴ اخبار اصلی
طرح پایش سلامت جانبازان ۷۰ درصد به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد.

تعداد ۱۰۰ نفر از جانبازان ۷۰ درصد با هدف بررسی وضعیت سلامت جسمانی و روانی، پایش شدند.

به گزارش وب دا مرکزی، در طرح پایش سلامت جانبازان ۷۰ درصد که به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اراک در تامین پزشکان عمومی، متخصص و کادر پرستاری اجرا شد، این عزیزان توسط پزشک عمومی، داخلی، اورولوژی، روانپزشکی، ارتوپدی و سلامت قلب مورد بررسی قرار گرفته و خدمات پرستاری نیز دریافت می کنند.
دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این طرح حضور یافت و از نزدیک در جریان روند پایش سلامت جانبازان قرار گرفت؛ همچنین در حیطه ارتوپدی به صورت تخصصی جانبازان را ویزیت و وضعیت سلامتی آن ها را بررسی کرد.