هفتمین نشست قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه برگزار شد

۲۵ مهر ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۵ کد : ۳۸۴۱۷ اخبار اصلی
هفتمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت در سال جاری با هدف اجرایی سازی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد.
هفتمین نشست قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه برگزار شد

به گزارش وب دا مرکزی، در این نشست، دکتر امانی به افزایش تبلیغات و تعامل با سازمان های مرتبط و اهتمام جدی کلیه اعضاء در این راستا تاکید کرد و خواستار پیگیری جدی مصوبات اجرا نشده در کلیه کمیته های تخصصی شد.
لازم به ذکر است در ادامه این جلسه، هفت کمیته تخصصی توسعه، بهداشت، درمان، علمی، فرهنگی، بیمه و رسانه، گزارشی در خصوص مصوبات قبلی جلسه ارائه و وضعیت اجرا و عدم اجرای مصوبات و درصد تحقق مصوبات در جلسات قبلی قرارگاه را ارائه کردند.
همچنین در این نشست، پیشنهادات و نقطه نظرات اعضا در راستای بهبود کیفیت خدمات ارائه شده و مصوبات اجرایی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.