دیدار رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با مدیرکل استاندارد استان مرکزی

۲۵ مهر ۱۴۰۲ | ۱۵:۲۳ کد : ۳۸۴۱۹ اخبار اصلی
دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی به همراه معاون درمان، رییس اداره بازرسی و رسیدگی به شکایات و مدیر روابط عمومی به مناسبت روز ملی استاندارد با سید سعید میرنظامی مدیرکل استاندارد استان مرکزی و مدیران این اداره کل دیدار کرد.
دیدار رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با مدیرکل استاندارد استان مرکزی

به گزارش وب دا مرکزی، در این دیدار میرنظامی تعاملات دکتر امانی با دیگر سازمان ها و ارگان ها را یکی از دلایل از بین رفتن مشکلات و معایب گذشته دانست.
وی افزود: در دوران همه گیری کرونا ثابت شد که دو نعمت سلامت و امنیت در جامعه از اهمیت بالایی برخوردار می باشند؛ مجموعه علوم پزشکی و وزارت بهداشت در این دوران برای کنترل اوضاع و شرایطی که به وجود آمده بود، تلاش بسیار کردند.
لازم به ذکر است در این نشست ضمن اعلام رضایت از ارتباط خوب بین دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل استاندارد، در خصوص تعاملات بیشتر این دو سازمان در آینده بحث و گفتگو صورت گرفت.