آغاز همایش کشوری احیای نان کامل در اراک

استان مرکزی پیشرو در تولید آرد و نان کامل در کشور
۲۵ مهر ۱۴۰۲ | ۱۵:۲۴ کد : ۳۸۴۲۰ اخبار اصلی
همایش احیای نان کامل با حضور آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی، دکتر امانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، دکتر اسماعیل زاده مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، دکتر میرزاخانی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی و سایر مسئولین از وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی اراک و مدعوینی از سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور در اراک برگزار شد.
آغاز همایش کشوری احیای نان کامل در اراک

گفتنی است در این نشست ضمن اشاره به مزایای مصرف نان کامل، گزارشی از برگزاری این نهضت و مصرف نان کامل و تعداد نانوایی های کامل در استان مرکزی توسط سخنرانان ارائه شد.
همچنین در حاشیه این نشست به صورت نمادین، با آرد کامل، نان کامل پخت و در بین مدعوین توزیع شد و در پایان این نشست، از فعالان احیای نان کامل در استان مرکزی تقدیر شد، بازدید مدعوین دانشگاه های علوم پزشکی کشور از نانوایی های سطح شهر اراک از دیگر برنامه های این همایش بود.