اولین کمیسیون ماده یک آیین نامه ارتقاء اعضا هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد

۲۶ مهر ۱۴۰۲ | ۲۳:۵۸ کد : ۳۸۴۶۵ اخبار اصلی
این جلسه به ریاست دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک و با حضور اعضای هیئت علمی منتخب و شورای هم اندیشی اساتید برگزار شد.

در این کمیسیون امتیازات و فعالیت های فرهنگی اساتید بر اساس شاخص های ارتقاء اعضای هیئت علمی محاسبه می شود و برای ارتقاء رتبه اساتید به مراجع ذی ربط ابلاغ می شود.
گفتنی است در این جلسه پرونده دو نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه بررسی و امتیازات دریافتی ثبت و برای محاسبه بندهای دیگر آیین نامه وارد مرحله بعد شدند.
همچنین در این جلسه درخواستی مبنی بر اختصاص امتیاز فرهنگی برای اعضای هیئت علمی مطرح شد.
گفتنی است از دیگر وظایف این کمیسیون برنامه ریزی برای اعضای هیئت علمی در حوزه اجتماعی فرهنگی دانشگاهیان می باشد.
شایان ذکر است دبیر کمیسیون ماده یک آیین نامه ارتقاء هیئت علمی معاونت دانشجویی فرهنگی است.