کار ارزشمند دانشگاه علوم پزشکی اراک در توسعه خوابگاه های دانشجویی +فیلم

افتتاح سرای دانشجویی ریحانه و خوابگاه متاهلی
۰۵ آبان ۱۴۰۲ | ۰۰:۴۶ کد : ۳۸۷۰۷ اخبار اصلی
دکتر احمد وحیدی در سفر یکروزه خود به اراک، سرای دانشجویی ریحانه و خوابگاه متاهلی دانشگاه علوم پزشکی اراک را افتتاح کرد.
کار ارزشمند دانشگاه علوم پزشکی اراک در توسعه خوابگاه های دانشجویی +فیلم

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر احمد وحیدی در حاشیه مراسم افتتاح، گفت: از سیاست های مهم دولت سیزدهم، توسعه خوابگاه های دانشجویی برای دانشجویان مجرد و‌ متاهل است که این همت در وزارت بهداشت و‌ در دانشگاه علوم پزشکی اراک به خوبی اجرا شده است.
وی افزود: امروز شاهد تامین یک مجموعه خوابگاهی ۲۵۰ نفره در دانشگاه علوم پزشکی اراک هستیم که به ۳۵۰ نفر نیز افزایش پیدا خواهد کرد.
دکتر وحیدی ضمن اشاره به اینکه توسعه خوابگاه های دانشجویی کار بسیار ارزشمندی است و لازم است که این امر در تمامی دانشگاه ها اجرا شود، ادامه داد: تاکید رئیس جمهور بر آنست تا برای آسایش دانشجویان عزیز، خوابگاه های دانشجویی به نحو احسن توسعه پیدا کنند که با افتتاح خوابگاه دانشجویان متاهل در دانشگاه علوم پزشکی اراک گام بزرگی در این زمینه برداشته شده است.
گفتنی است خوابگاه متأهلی دانشگاه علوم پزشکی اراک با ظرفیت ۱۹ سوئیت و سرای ریحانه با ظرفیت ۲۵۰ نفر، افتتاح شد.