با اجرای دستورالعمل جدید میزان کارانه بهبود خواهد یافت

۰۶ آبان ۱۴۰۲ | ۱۸:۲۰ کد : ۳۸۷۵۳ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک: با اجرای دستورالعمل جدید میزان کارانه بهبود خواهد یافت
با اجرای دستورالعمل جدید میزان کارانه بهبود خواهد یافت

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک از بهبود کارانه پزشکان، پرستاران و پرسنل با اجرای دستورالعمل جدید سامانه کارآمد، خبر داد.
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی ضمن اشاره به ابلاغ دستورالعمل جدید سامانه کارآمد از سوی وزارت بهداشت، گفت: با اجرای دستورالعمل جدید، جدول پلکان تغییرات چشمگیری می یابد که بر اساس آن میزان کارانه به ویژه برای اعضای هیئت علمی تمام وقت جغرافیایی و درمانی، بهبود خواهد یافت.
وی افزود: بر اساس دستور وزیر بهداشت، سقف کارانه پزشکان از ابتدای سال ۱۴۰۲ برداشته می شود و رقم مالیات تکلیفی کارانه اعضای هیئت علمی تمام وقت، نسبت به سال قبل کاهش یافته و به ۱۰ درصد می رسد.
دکتر امانی در پایان ابراز امیدواری کرد با اجرای دستورالعمل جدید و مزایایی که در پیش خواهد داشت، پزشکان ضریب k اشتیاق بیشتری برای ارایه خدمات در بخش دولتی خواهند داشت.