تجربه دانشگاه علوم پزشکی اراک در برنامه ریزی حائز رتبه برتر شد +فیلم

۰۷ آبان ۱۴۰۲ | ۲۳:۵۷ کد : ۳۸۸۰۱ اخبار اصلی
در همایش مدیران برنامه ریزی و راهبردی کشور، یک تجربه دانشگاه علوم پزشکی اراک در بین سایر تجربیات، به عنوان رتبه برتر شناخته شد.
تجربه دانشگاه علوم پزشکی اراک در برنامه ریزی حائز رتبه برتر شد +فیلم

مدیر پایش برنامه عملیاتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: همایش مدیران برنامه ریزی عملیاتی و راهبردی در روزهای ابتدای ماه جاری در تهران برگزار شد که دانشگاه علوم پزشکی اراک  موفق شد، رتبه دانشگاه برتر را در نظام برنامه ریزی دانشگاه های کشور در سال جاری به خود اختصاص دهد.
به گزارش وب دا مرکزی، رضا ابراهیمی بیان کرد: همچنین در این همایش تجربه های مختلفی که از سراسر کشور و دانشگاه های علوم پزشکی به دبیرخانه ارسال شده بود مورد ارزیابی و داوری قرار گرفت.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز ۲ تجربه موفق به دبیرخانه این همایش ارسال کرده بود که خوشبختانه پس از داوری و از بین ۵۴ تجربه، یک تجربه منتخب و شایسته دریافت لوح تقدیر شد.
وی تاکید کرد: نظام برنامه ریزی در صورت نهادینه شدن می تواند مدیران ارشد و بسیاری از تصمیم گیری ها را آسان تر و نتیجه و موفقیت بیشتری را در پی داشته باشد.