۰۸ آبان ۱۴۰۲ | ۰۰:۰۷ کد : ۳۸۸۰۲ اخبار اصلی
نشست هم اندیشی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک و معاونین آموزش، درمان، توسعه با مدیران گروه های بالینی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا مرکزی؛ دکتر امانی در این نشست ضمن تقدیر از تلاش های ارزنده اساتید و اعضای هیئت علمی در ارتقا همه جانبه جایگاه دانشگاه، گفت: هدف از برگزاری نشست های این چنینی؛ ریشه یابی مشکلات‌ موجود است و لازم است با همکاری و‌ هم افزایی تمامی همکاران مجموعه بزرگ بهداشت و درمان استان مرکزی در جهت رفع مشکلات، گام برداریم.
وی ضمن تاکید بر اینکه وظیفه اصلی دانشگاه خدمت‌رسانی به مردم و حمایت از همکاران و جامعه پزشکی است، افزود: مشکلات حوزه سلامت استان را صرفاً مختص دانشگاه ندانید، بلکه هر فرد باید مشکل موجود را مشکل خود بداند و با دلسوزی درصدد رفع آن برآید.
دکتر امانی ضمن اشاره به اینکه خیلی از کارهای همکاران ما افتخار آمیز است، ادامه داد: با پزشکانی که خارج از اخلاق حرفه پزشکی با بیماران رفتار می کنند، قاطعانه برخورد خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: اکثریت همکاران ما قوانین و مقررات را رعایت می کنند ولی متاسفانه گزارش های رسیده حاکی از عدم رعایت برخی قوانین و مقررات در تعداد کمی از مطب هاست که با اینگونه تخلف ها که باعث ضربه به حیثیت جامعه خدوم پزشکی می شود، برخورد قاطعانه ای صورت خواهد گرفت.
در ادامه مدیران گروه های بالینی به بیان چالش ها و مسائل موجود در حیطه تخصصی خود پرداختند و‌ خواستار رفع مشکلات شدند.