جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد

تاکید رئیس دانشگاه بر پیگیری مسائل پرستاران و دانشجویان
۲۲ آبان ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۲ کد : ۳۹۱۸۵ اخبار اصلی
جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور رئیس، معاونین و سایر اعضا مربوطه برگزار شد.
جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در این نشست ضمن تاکید بر هدفمند بودن و لزوم پیگیری برنامه ها برای ارتقا سطح دانشگاه و حل مشکلات موجود، گفت: بررسی مسائل پرستاران و پیگیری مشکلات آنان از طریق وزارت بهداشت و همچنین ظرفیت های موجود دانشگاه از جمله مسائل با اولویت و حائز اهمیت است که باید با حفظ وحدت و بهره مندی مناسب از امکانات درصدد رفع مشکلات برآییم.
وی ضمن اشاره به لزوم توجه به مسائل دانشجویان افزود: توجه به مسائل دانشجویان، پیگیری مشکلات آنان و همچنین بازدید مستمر از خوابگاه های دانشجویی و حل چالش ها، باید در دستور کار تمامی معاونین و مدیران قرار گیرد.
پیگیری مسائل مربوط به مراکز درمانی، بازرسی از داروخانه ها و نظارت بر نحوه توزیع داروها و مسائل مربوط به شیرخشک از دیگر مسائل مطرح شده در این جلسه از هیئت رئیسه بود.