برگزاری کارگروه تخصصی امور اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان مرکزی
اولین استان و اولین دانشگاه علوم پزشکی در بحث احیا نان کامل هستیم
به گزارش وب دا مرکزی؛ استاندار مرکزی در این کارگروه ضمن تاکید بر لزوم فراگیر شدن احیای نهضت نان کامل، گفت: تعداد کارخانه های تولید آرد کامل در استان کم است و با این تعداد نمی توان تقاضای مردم را در این زمینه افزایش داد.
دکتر مخلص الائمه ضمن اشاره به وجود فناوری ساخت کارخانه های آرد کامل در استان مرکزی، بیان کرد: در کنار فناوری های موجود باید نانوایی ها نیز آموزش های لازم را در این زمینه ببیند و شرایط لازم را برای طبخ نان کامل داشته باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این نشست گفت: مقدمات بحث نان کامل از سال ۹۶ شروع و در دولت وقت عملی شد که به همت مسئولین استانی در بحث نان کامل اولین استان و اولین دانشگاه هستیم.
دکتر امانی ضمن اشاره به مقدس بودن کلمه امنیت، افزود: زمانی ارزش و اهمیت کلمه امنیت آشکار می شود که در مقابل آن ناامنی را تجربه کنیم و امنیت در بحث نان، آب و هوای سالم نیز از جایگاه بالایی برخوردار است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک ضمن تاکید بر اینکه سلامت مردم در بحث های حاکمیتی جایگاه بالایی دارد؛ خاطرنشان کرد: بار اصلی بحث سلامت و امنیت غذایی بر دوش وزارت بهداشت است، اما لازم است تا تمامی دستگاه های اجرایی به ویژه جهاد کشاورزی در این زمینه بیش از پیش، پای کار باشند و دانشگاه علوم پزشکی را یاری کنند تا اقدامات بسیار بهتری در این زمینه شکل بگیرد.
در ادامه دکتر مطلق رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی نیز ضمن اشاره به اینکه ۶۵ درصد اقشار کم درآمد از نان سفید استفاده می کنند، گفت: استان مرکزی در راه اندازی نهضت نان کامل پیشرو بوده و الگویی برای سایر استان ها است و لازم است که در ادارات، دانشگاه ها، خوابگاه ها و ... نیز نان کامل عرضه شود.
دکتر زهرا عبدالهی رئیس کارگروه هماهنگی سیاست های امنیت غذا و دبیرخانه تغذیه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور نیز گفت: ۸۲ درصد از علت های مرگ و میر، سرطان ها و دیابت است و با افزایش مصرف نان کامل می توان در پیشگیری از این بیماری ها پیشگام بود.
وی ادامه داد: استان مرکزی در زمینه کارخانه های آرد کامل پیشگام است و امیدوارم الگویی برای سایر استان ها باشد و در هر استان حداقل یک کارخانه آرد کامل وجود داشته باشد.
نظر شما :