رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک: لزوم همکاری دستگاه های اجرایی در توسعه نهضت احیای نان کامل

۲۵ آبان ۱۴۰۲ | ۲۰:۱۴ کد : ۳۹۲۸۰ اخبار اصلی
هفتمین جلسه کار گروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت و امنیت غذایی با حضور دکتر مطلق رئیس شورای عالی دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی و دکتر عبداللهی برگزار شد.

به گزارش وب‌دا مرکزی، دکتر امانی در حاشیه این کارگروه گفت: در بحث نان کامل، استان مرکزی به‌ عنوان استان پیشرو است که توانست در دولت سیزدهم با همکاری استاندار استان مرکزی و تمامی دستگاه‌ها به اهداف تعیین شده در این حوزه دست یابد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک ضمن اشاره به توسعه و گستردگی این طرح، از دستگاه‌ها خواست تا به‌طور جدی‌تر و در چارچوب قانون با دانشگاه علوم پزشکی اراک همکاری داشته باشند تا بتوانند محصولات غذایی سالم و بهداشتی به شهروندان ارائه دهند.
وی ضمن اشاره به اینکه بعد از دانشگاه علوم پزشکی اراک، ۱۰ دانشگاه، طرح ساماندهی و توسعه نان کامل را شروع کرده اند؛ تصریح کرد: تمامی صنایع مربوط به تولید آرد کامل باید در این طرح مشارکت داشته باشند و در این خصوص لازم است تا فرهنگ‌سازی مناسب نیز برای تکمیل این طرح انجام شود.