دولت سیزدهم پیگیر تحقق مطالبات پرستاران

۲۷ آبان ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۴ کد : ۳۹۳۰۴ اخبار اصلی
استاندار مرکزی در آئین گرامیداشت مقام پرستار گفت: دولت سیزدهم پیگیر مطالبات پرستاران است.
دولت سیزدهم پیگیر تحقق مطالبات پرستاران

به گزارش وب دا مرکزی؛ دکتر مخلص الائمه ضمن اشاره به اینکه پرستاران یکی از اقشار سختکوش نظام سلامت هستند، بیان داشت: از جمله موضوعات مهم برای تحقق مطالبات و حقوق جامعه پرستاران کشور که باید مورد توجه قرار بگیرد، اجرای عدالت در نظام سلامت است.
وی ادامه داد: جلوگیری از فرسودگی روحی و جسمی پرستاران، افزایش انگیزه برای خدمت و افزایش سرانه پرستاری نسبت به تخت های بیمارستانی از جمله موضوعاتی است که در دستور کار دولت سیزدهم قرار دارد.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: پس از دوران کرونا، جامعه پرستاری با موج شدید سختی خدمت رو به رو شد؛ لذا تلاش های بسیاری، بیش از گذشته در دستور کار دولت و نظام برای تحقق حقوق پرستاران قرار گرفته که در سطح استانی نیز با تلاش های مسئولین در صدد رفع چالش های موجود هستیم.