۲۹ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۷ کد : ۳۹۳۸۷ اخبار اصلی
در نشست مشترک معاون سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و هیئت همراه با رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در خصوص همکاری های مشترک بحث و تبادل نظر شد.

دکتر بینات در این نشست در خصوص همکاری معاونت سلامت و دفاع زیستی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با دانشگاه های علوم پزشکی کشور بویژه دانشگاه علوم پزشکی اراک که خدمات خوبی را ارائه میدهند، مطالبی ارایه نمود.
دکتر امانی نیز گفت: به خدمات سپاه در حوزه سلامت نیاز داریم و حمایت لازم را نیز انجام می دهیم تا کلینیک های سپاه در استان فعال تر باشند چرا که این مراکز کمک به دانشگاه و حوزه سلامت هستند.