برگزاری مراسم افتتاحیه سفیران سلامت دانش آموزی

در هفته ترویج خود مراقبتی صورت گرفت
۳۰ آبان ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۳ کد : ۳۹۴۳۸ اخبار اصلی
معاون بهداشتی با همراهی اعضای کمیته بهداشت، ایمنی و تغذیه مرکز بهداشت استان و و رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک در مراسم افتتاحیه سفیران سلامت دانش آموزی که با توجه به تفاهم نامه مشترک با آموزش و پرورش به اجرا درمی آید، شرکت کرد.
برگزاری مراسم افتتاحیه سفیران سلامت دانش آموزی

در این مراسم با توجه به بیان اهداف برنامه سفیران سلامت دانش‌آموزی، بر ضرورت  افزایش سواد سلامت و اصلاح سبک زندگی در سفیران سلامت تاکید شد و از سفیران خواسته شد نسبت به انتقال پیام‌های سلامت به همسالان و اعضای خانواده و جامعه اقدام نمایند.
دکتر زیلابی معاون بهداشتی در این مراسم، اهمیت مشارکت مردم در اجرای غربالگری دیابت و فشارخون را برای سفیران سلامت دانش آموزی توضیح داد و از آنان خواست که خانواده های خود را به مشارکت در اجرای این پویش دعوت نمایند.
شایان ذکر است افراد ۱۸ سال و بالاتر می توانند جهت دریافت آموزش ها و اندازه گیری رایگان قندخون و فشارخون تا تاریخ ۱۵ دی ماه به پایگاه سلامت و خانه بهداشت محل سکونت خویش، مراجعه نمایند.