جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد

تاکید رئیس دانشگاه بر جذب منابع مالی در راستای اهداف حوزه سلامت
۰۸ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۷ کد : ۳۹۶۹۲ اخبار اصلی
نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور رئیس، معاونین و اعضای هیئت رئیسه و با هدف هماهنگی و برنامه ریزی ها در انجام هرچه بهتر امور حوزه سلامت و حل و رفع چالش های موجود برگزار شد.
جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در این نشست ضمن تشکر از همراهی همکاران در پیشبرد امور دانشگاه، گفت: منابع مالی که از وزارت بهداشت جذب می شود باید در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه باشد و لازم است این امر برای حل و رفع چالش های موجود، از سوی کلیه واحدها در دستور کار قرار گیرد.
وی ضمن تاکید بر پیگیری امور مربوط به دانشگاه با توجه به ظرفیت ها و امکانات موجود؛ خاطرنشان کرد: امور مربوط به پرستاران، بازدید از شبکه ها و مراکز بهداشتی و درمانی، رسیدگی به مشکلات سلامت مردم و همچنین مسائل مرتبط با مناطق محروم باید در دستور کار مسئولین و مدیران قرار گیرد و با اهتمام ویژه بررسی شوند.
فعال بودن بیش از پیش کلیه شبکه های بهداشتی و درمانی، پیگیری مجوز تاسیس دانشکده داروسازی، پویش فشارخون، مرکز سراج و همچنین ارتقا سیستم اورژانس از دیگر موارد تاکید شده رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در این جلسه از هیئت رئیسه دانشگاه بود.