نشست هم اندیشی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با مسئولین مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص)

۱۰ آذر ۱۴۰۲ | ۲۱:۴۷ کد : ۳۹۷۵۱ اخبار اصلی
نشست هم اندیشی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با معاونین آموزش، تحقیقات و فناوری، دانشجویی و فرهنگی و مسئولین مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) با هدف ارتقا سطح کیفیت خدمات و همچنین بررسی طرح توسعه مجتمع، برگزار شد.

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در این نشست گفت: ساز و کارهای دانشگاه برای عملی کردن تصمیمات و همچنین اجرای سند چشم انداز ۵۰ ساله در نظر گرفته شده، کافی نیست و لازم است با تعامل و مشارکت با سایر نهادها در جهت رفع مسائل و مشکلات موجود، گام برداریم.
وی افزود: تصمیمات باید با دید بلند مدت گرفته شوند تا در سال های آینده کار اصولی با اهداف مشخص تحویل داده شود.
در پایان این نشست در خصوص طرح توسعه مجتمع اعم از موارد بازسازی، احداث و تجهیزات مورد نیاز، بحث و تبادل نظر شد.