دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با خانواده شهید سرآبادانی

۲۱ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۰ کد : ۴۰۰۶۲ اخبار اصلی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک به اتفاق فرماندار، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج و جمعی از مسئولین شهرستان تفرش و دانشگاه با حضور در منزل شهید غلامرضا سرآبادانی با خانواده این شهید معظم دیدار کردند.
دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با خانواده شهید سرآبادانی

به گزارش وب دا مرکزی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در این دیدار با یاد کردن از ایثارگری‌ها و جانفشانی‌های شهدا و جانبازان، گفت: امنیت و سلامت دو رکن جدا ناپذیر از یکدیگر هستند و این حقیقت که امنیت امروز کشور مدیون ایثار و از جان گذشتگی شهیدان و جانبازان است، امری انکارناپذیر است.
وی ضمن اشاره به اینکه امنیت موجود در کشور، حاصل خون شهدا است، افزود: صبر و استقامت خانواده های سرافراز شهدا، موجب استمرار فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است.
لازم به ذکر است، شهید غلامرضا سرآبادی در سن ۲۲ سالگی و در سال ۱۳۶۲ در پاتک منافقین در شهرستان بوکان استان آذربایجان غربی به شهادت رسید.