بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از مرکز اورژانس ۱۱۵ خیرساز زنده یاد حاج کاظم کوهینی تفرش

۲۱ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۲ کد : ۴۰۰۶۳ اخبار اصلی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از مرکز خیرساز اورژانس ۱۱۵ زنده یاد حاج کاظم کوهینی تفرش، بازدید کرد.

به گزارش وب دا مرکزی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک به اتفاق تیم همراه در راستای بررسی وضعیت بهداشت و درمان شهرستان تفرش از مرکز خیرساز اورژانس ۱۱۵ زنده یاد حاج کاظم کوهینی بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند پیشرفت پروژه مذکور قرار گرفت.
گفتنی است، این مرکز، چهارمین مرکز فوریت های پزشکی شهرستان تفرش است که به همت خیر نیک اندیش سلامت، خانواده زنده یاد حاج کاظم کوهینی در متراژ ۳۰۰ متر و با هزینه ای بالغ بر ۳ میلیارد تومان به زودی افتتاح و به مدار خدمت وارد خواهد شد.