برگزاری اردوی جهادی قرارگاه جهادی مهاجر با مشارکت ۶۰ نفر از دانشجویان جهادگر

۲۸ آذر ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۱ کد : ۴۰۳۱۷ اخبار اصلی
با شرکت ۶۰ نفر از دانشجویان جهادگر بسیجی دانشگاه از ۲۲ تا ۲۶ آذرماه اردوی جهادی قرارگاه جهادی مهاجر در روستای درمن از توابع شهرستان خنداب برگزار شد.
برگزاری اردوی جهادی قرارگاه جهادی مهاجر با مشارکت ۶۰ نفر از دانشجویان جهادگر

به گزارش وب دا مرکزی، این اردو با مشارکت دندان پزشکان، پزشکان، متخصصان، روانشناسان و متخصص تغذیه برگزار و خدمات مختلف پزشکی ارائه شد.
ارائه خدمات مختلف دندان پزشکی در زمینه های عصب کشی، کشیدن، ترمیم، معاینات زنان و مشاوره های مامایی، خدمات تخصصی اطفال و جراحی، آموزش بهداشت دهان و دندان، غربالگری سرطان های بانوان و توزیع رایگان دارو از دیگر برنامه های این اردو بود.
برگزاری مراسمات فاطمیه و برقراری موکب در روستا، برگزاری مسابقات مختلف، آموزش سرود، احکام و قرآن به دانش آموزان و همچنین برگزاری کارگاه روانشناسی با حضور دکترای روانشناسی از دیگر برنامه هایی بود که در کنار خدمات بهداشتی و درمانی در این اردو ارائه شد.