ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد

تلاش در جهت ترویج فرهنگ نماز جماعت در دانشگاه
۰۲ دی ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۰ کد : ۴۰۴۰۷ اخبار اصلی
جلسه شورای اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور رئیس دانشگاه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون فرهنگی و دانشجویی و سایر اعضا مربوطه برگزار شد.
ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد

به گزارش وب دا مرکزی؛ دکتر امانی ضمن اشاره به اقدامات انجام شده در دانشگاه در راستای اقامه نماز، گفت: ساخت مساجد و نمازخانه در واحدهای زیر مجموعه دانشگاه از اقدامات ارزشمندی است که در ترویج و اشاعه نماز بسیار موثر است و لازم است این مهم تقویت شود.
وی بر اهمیت تقویت فضای اقامه نماز تاکید کرد و ادامه داد: توجه به برگزاری نماز جماعت در مجموعه دانشگاه از مهمترین مقوله هاست که همواره مورد توجه و محوریت دانشگاه بوده است؛ لذا حضور حداکثری مدیران و کارکنان در نماز جماعت باید با اهتمام ویژه ای در نظر گرفته شود.
در پایان این جلسه مشکلات و چالش های موجود در مساجد و مکان های اقامه نماز در تمامی واحدهای زیر مجموعه دانشگاه اعم از تجهیزات مور نیاز مسجد حضرت فاطمه (س)، نمازخانه های پاویون ها و خوابگاه های دانشجویی و ... مورد بحث و بررسی قرار گرفت.