به مادران باردار جامعه هدف و کودکان زیر ۵ سال دارای سوء تغذیه یارانه تعلق می گیرد. +فیلم

۰۴ دی ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۲ کد : ۴۰۴۶۲ اخبار اصلی
طبق قانون جوانی جمعیت وزارتخانه های بهداشت و رفاه موظف هستند، مادران باردار و شیرده و کودکان زیر ۵ سال که دارای سوء تغذیه هستند، را حمایت نمایند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در این طرح کودکان زیر ۵ سال توسط کارشناسان تغذیه و مراقبین سلامت بررسی و معاینه می شوند و در صورت داشتن سوء تغذیه به اداره کار و رفاه  اجتماعی معرفی و مقرر شده مبلغ ۶۰۰ تا ۱ میلیون تومان به صورت ماهانه یارانه دریافت و سبد خوراکی بگیرند.
دکتر اردلان زیلابی افزود: در خصوص مادران باردار نیز، تا زمان ۲ سالگی پس از تولد تحت مراقبت و حمایت های دولت قرار می گیرند و مبلغ ۳۵۰ هزار تومان به صورت ماهیانه دریافت می نمایند.