دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با خانواده شهید اسماعیلی +فیلم

۰۴ دی ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۳ کد : ۴۰۵۰۳ اخبار اصلی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک به اتفاق جمعی از مسئولین دانشگاه با خانواده شهید قاسم اسماعیلی در محلات دیدار کردند.
دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با خانواده شهید اسماعیلی +فیلم

به گزارش وب دا مرکزی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور در منزل این شهید والا مقام، گفت: امروزه، امنیت، آسایش و اقتدار کشورمان در عرصه های مختلف مدیون خون شهداست و شهدا افتخار ملت و کشور ما هستند.
دکتر امانی ضمن اشاره به اینکه؛ حفظ ارزش و جایگاه والای شهدا از ضروریات جامعه است؛ تصریح کرد: خانواده های شهدا میراثی گران‌بها و الگویی برای تمام جامعه به ویژه جامعه دانشگاهی ‌هستند؛ لذا دیدار و خدمت به خانواده شهیدان، افتخار بزرگی برای ما است.
لازم به ذکر است، شهید قاسم اسماعیلی در سن ۱۷ سالگی و در سال ۱۳۶۲ در شوش به شهادت رسید.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: خانواده شهدا خانواده شهید شهدا افتخار گزارش محلات شهید قاسم اسماعیلی