پایان یک ماموریت +فیلم

۰۶ دی ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۹ کد : ۴۰۵۸۰ اخبار اصلی
خیرین نیک اندیش با حضور در یکی از دفاتر اسناد رسمی اراک، سند مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی شهر هندودر را به نام دانشگاه علوم پزشکی اراک زدند.
پایان یک ماموریت +فیلم

برادران قدبیگی که از نام آوران عرصه صنعت استان مرکزی و کشور هستند با نیت همدلی و کمک به مردم منطقه زادگاه خود(هندودر-شازند) اقدام به ساخت مرکز شبانه روزی خدمات جامع سلامت شهری و روستایی شهر هندودر شهرستان شازند کردند که آذرماه سال گذشته با حضور وزیر بهداشت و استاندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی و سایر مسئولان افتتاح و به بهره برداری رسید.
گفتنی است این مرکز خدمات در زمینی به مساحت ۱۰ هزار مترمربع ایجاد شده که مساحت پایگاه سلامت ۲۲۰ مترمربع و دارای یک هزار و ۲۰۰ متر پدهوایی است.
این مرکز دارای آزمایشگاه، رادیولوژی، انواع کلینیک ها، دندانپزشکی و داروخانه همچنین ۳۲ تخت بستری پیش بیمارستانی است و جمعیت ۱۲ هزار نفری را پوشش می دهد.

کلید واژه ها: هندودر دانشگاه علوم پزشکی اراک خیرین مرکز خدمات جامع سلامت سند