اجرای برنامه نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان با مشارکت فعال ۸۵ بازرس بهداشت محیط
به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، مهندس حسن مهرعلی افزود: در این برنامه نظارتی در تایم اداری و غیر اداری و به صورت روتین، مشارکتی، ضربتی و تشدیدی واحدهای قنادی، آشپزی، حلیم پزی، واحدهای عرضه خرما، واحدهای تولید لبنیات، خبازی ها، فتیر پزی و در تایم شب سفره خانه، رستوران، اغذیه فروشی و استخرهای شنا مورد پایش قرار می گیرد.
وی اظهار داشت: در صورت مشاهده هرگونه تخلف و مغایرت ضمن آموزش به واحد مربوطه، تخلف صورت گرفته منجر به تذکر، اخطار، اقامه دعوا و ممانعت از ادامه فعالیت و پلمپ موقت خواهد شد.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: در این برنامه مساجد، اماکن متبرکه و واحدهای تهیه و توزیع نذورات در اماکن عمومی نیز پایش می گردد و آموزش های لازم در خصوص حفظ و ارتقاء سلامت روزه داران ارایه می گردد.
وی تصریح کرد: در برنامه نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان کارشناسان بهداشت محیط مجهز به کیت های پرتابل شوری سنجش، سنجش روغن و سنجش آلودگی سطح و ... می باشند و به صورت همزمان سنجش و پایش آب و نمونه برداری آب و غذا نیز صورت می گیرد.
مهندس مهرعلی در پایان گفت: با توجه به طرح نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان رعایت موارد ذیل از شهروندان و واحدهای صنفی درخواست می شود.
1- در صورت مشاهده هرگونه تخلف و عدم رعایت موازین بهداشتی مراتب به نزدیکترین مرکز جامع سلامت و یا با شماره 190 اطلاع رسانی شود.
2- واحدها قنادی مکلف به عرضه زولبیا و بامیه ممتاز می باشند و موضوع در کمیسیون نظارت با سیاست تک نرخی و هدف ارتقا کیفیت مصوب و مقرر شده است و هیچگونه توجیهی مبنی بر فقدان کیفیت پذیرفته شدنی نیست.
3- اقلام آش و حلیم را صرفاً از واحدهای مجاز صنفی خریداری و عرضه در واحدهای پارکینگی و زیر پله ای و صنوف غیر مجاز ممنوع است.
4- در صورت خرید نان با رنگ روشن ناموزون و نمک بالا و شور مزه و نیز زولبیا و بامیه با رنگ زرد نامتعارف و یا طعم روغن سوخته سریعاً به مراکز بهداشت اطلاع دهند.
5- پیگرد حقوقی فروشندگان دوره گرد به لحاظ تخلف بهداشتی زمان بر است، لذا ضمن خوداری از خرید اقلام غذایی و بهداشتی از فروشندگان در مبادی ورودی و خروجی و برخی از میادین، موارد را سریعاً اطلاع دهید.
6- عرضه شیر داغ و چای در اماکن عمومی در تایم افطار و سحر در لیوان های یکبار مصرف پلاستیکی ممنوع و پیشنهاد به لیوان های کاغذی و سلولزی است.
7- در صورت استفاده از لیوان های شیشه ای در اماکن عمومی حتماً و الزاماً می بایست پس از جمع آوری، شستشو و گندزدایی شود.
8- در صورت استفاده از سبزیجات، الزاماً مراحل پاکسازی، انگل زدایی و گندزدایی و شستشو را رعایت کنید.
نظر شما :