پاسخگویی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک به مسائل حوزه سلامت استان در سامانه "سامد"

۱۴ دی ۱۴۰۲ | ۰۰:۲۵ کد : ۴۰۸۳۶ اخبار اصلی
دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به منظور گفتگوی مستقیم و بی واسطه با شهروندان، در سامانه سامد حاضر شد.

به گزارش وب دا مرکزی، به منظور تعامل بیشتر با مردم و پاسخگویی به درخواست ها و مشکلات حوزه سلامت و در راستای هدف مهم تکریم ارباب رجوع به عنوان یکی از اهداف اصلی مجموعه سلامت استان مرکزی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور در مرکز سامد استانداری مرکزی به صورت تلفنی پاسخگوی مسائل، مشکلات و پیشنهادات شهروندان استان مرکزی در حوزه های مرتبط با سلامت شد و دستورات لازم را جهت رفع مشکلات مطرح شده صادر نمود.
لازم به ذکر است؛ تاکنون رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک برای چهارمین بار در مرکز سامد حضور یافته و به طور میانگین به ۸۰ تماس گرفته شده، پاسخگو بوده و دستورات لازم را در جهت رفع مسائل مطرح شده، صادر کرده است.
دکتر امانی در حاشیه این برنامه از بانوان واحد سامد بمناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن با اهدا گل، تقدیر کرد.

کلید واژه ها: مرکزی مشکلات سلامت سامد رئیس دکتر امانی دانشگاه علوم پزشکی اراک استان مرکزی