تاکید بر ارتقا مجموعه فرهنگی دانشگاه

۱۴ دی ۱۴۰۲ | ۰۰:۲۹ کد : ۴۰۸۳۸ اخبار اصلی
هشتمین نشست شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اراک در سالجاری برگزار شد.
تاکید بر ارتقا مجموعه فرهنگی دانشگاه

هشتمین نشست شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور دکتر امانی و سایر اعضا مربوطه برگزار شد.
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در این نشست ضمن تاکید بر ارتقاء مجموعه فرهنگی دانشگاه، گفت: بهبود فرآیند برنامه های فرهنگی دانشگاه، باید یکی از مهم ترین هدف های این مجموعه باشد.
وی با اشاره به ضرورت بهره گیری از نظرات صاحبان ایده و خلاقیت و بهره مندی از توانمندی های دانشجویان، افزود: برای انجام کار فرهنگی باید تمرکز و برنامه ریزی کرد و در جهت رفع موانع موجود در این خصوص گام برداشت.
در این نشست ضمن ارائه گزارشی از فرآیندهای انجام شده در این خصوص، در زمینه مسائل فرهنگی مختلف اعم از برگزاری اردوی راهیان نور، جشنواره قرآن و عترت، روند اجرای آئین نامه عفاف و‌ حجاب دانشجویان و اساتید و … مورد بحث و تبادل نظر اعضا قرار گرفت.

کلید واژه ها: فرهنگی فرهنگی دانشگاه دانشگاه دانشجویان